ca de început de toamnă

Posted on Updated on

Vorba cuiva: Vacanță, vacanță… dar voi nu vă mai întoarceți la muncă?

Iar noi: Cum să nu! Dovezile:

și albi

În altă ordine de idei, se pare că spre sfârșitul acestei toamne (mai precis în perioada târgului de carte Gaudeamus 2012 ; 21-25 noiembrie 2012 în cadrul Complexului expozițional ROMEXPO București) va fi lansată (de către editura MILLENNIUM BOOKS), prima antologie „CELE 1001 DE SCORNELI ALE MOSHULUI SF”, ce constă într-o selecție alcătuită din proze de ficțiune speculativă originale, publicate în 2011-2012 pe blogul Moshul SF  (http://moshulsf.wordpress.com) – 18 proze originale semnate de 18 autori diferiți, me included 🙂 .

Știu, nu mai aveți răbdare să citiți această antologie, dar până atunci vă invit aici http://revistadesuspans.ro/, o publicație electronică nou-nouță, condusă de Mircea Pricăjan, cel care a coordonat, până de curând (cu mult succes, aș adăuga eu) revista on-line ”Suspans” a editurii Nemira.

Revista de suspansPe data de 1 octombrie 2012 va apărea primul număr, iar din newsletter-ul primit din partea redacției, se pare că va avea un conținut de zile mari. Nici nu mă așteptam la altceva :).

Din câte se pare, ne așteaptă o toamnă tare frumoasă 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s