eu on-line

Posted on

helion

Ultimul număr al revistei electronice Helion Online îmi găzduiește, la rubrica Laborator SF, povestirea DE GUSTIBUS ET DE COLORIBUS, premiată cu mențiune la  Concursul Național de proză scurtă SF, de anul trecut, organizat de către Clubul Helion.

În același număr, veți mai găsi un dialog între Liviu Radu şi Lucian Vasile-Szabo, partea a patra a studiului despre Edgar Alan Poe al lui Lucian Vasile-Szabo, şi „cronica de familie” a lui Mircea Opriţă, despre  Florin Manolescu.

 

    *

RS5

De asemenea, în numărtul 5 al Revistei de Suspans (editor Mircea Pricăjan) puteți lectura și recenzia mea la romanul ”Metro 2033”, de Dmitry A. Glukhovsky  –  Marketingul întâlneşte literatura la metrou, în 2033.

În același număr veți mai găsi editorialul semnat de Mircea Pricăjan, recenzii de Adina Barvinschi, Andra Pavel, Gabriel Damian, Dan-Liviu Boeriu, Liviu Szoke și Mircea Pricăjan, cronici de film de Anutza Genescu și Alexandra Popescu, precum și proză de Anamaria Ionescu, Gabriela-Beatrice Moisescu, Nicolette Orghidan, Paul D. Adrian, Liviu G. Stan (fragment de roman), Aurelia Chircu (foileton) și  Nicolae Cornescian (foileton).

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s