eveniment SF la Râșnov

Posted on

ImagePrimăria Raşnov împreună cu Asociaţia Mioritics organizează în perioada 18 – 21 iulie 2013 prima ediţie a Festivalului Science & Fiction, un eveniment ce se doreşte a deveni unul de tradiţie pentru oraşul care în ultimii ani a devenit o marcă inedită şi spectaculoasă în oferta culturală şi turistică naţională (cu un număr de peste 200.000 vizitatori pe an). Beneficiind de o infrastructură adecvată şi de o echipă foarte profesionistă, alte trei evenimente au fost iniţiate aici şi au devenit deja

celebre pe plan naţional: Festivalul de Film Istoric (ediţia a 5-a, www.ffir.ro), Festivalul de Reconstituire Istorica(ediţia a 4-a, www.frir.ro) şi Festivalul Mystery & Thriller (ediţia a 3-a,www.crimefest.ro).

În acest context vă invităm la această primă ediţie în calitate de participanţi şi parteneri. Organizatorii vor pune la dispoziţia participantilor spaţiile necesare pentru ateliere, discuţii, lecturi şi proiecţii de filme, licenţele pentru proiecţia filmelor şi asistenţă în identificarea celor mai bune oferte de cazare şi masă la pensiunile din Rasnov. Taxa de participare este de 40 de lei de persoană.

(Mascota SF realizată de Viorel PIRLIGRAS)

Program:

17.07.2013 – Sosirea primilor participanţi
18.07.2013 – Ziua literaturii
19.07.2013 – Ziua artelor plastice
20.07.2013 – Ziua științelor
21.07.2013 – Închiderea festivalului, sesiuni foto, vizitarea orașului.

anunt preluat de pe site-ul dedicat evenimentului: http://www.fiction.ro

Din cauza programului foarte aglomerat, nu voi participa, dar le urez distracție placută organizatorilor și participanților (printre care  nume bine-cunoscute în SF-ul românesc: Alexandru Mironov – invitat de onoare sau Mihnea Columbeanu – invitat special, Ștefan Ghidoveanu – invitat special, Viorel Pârligras – invitat special, Florin Pîtea – invitat special, Ionuț Bănuță – invitat special ș.a.).

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s